PremierPontok

Most megéri a Premierből online rendelni! Hisz minden sikeres vásárlásod után értékes Premier Pontokat írunk jóvá regisztrált profilod mellé amit később további kedvezményekre válthatsz be.

Hogy működik?

Elsőnek is hozzd létre a Premier profilod, regisztrálj egyszerűen weboldalunkra a fenti ,,Bejelentkezés/Regisztráció” gombra kattintva!

Rendelj bármilyen A La Carte ételt weboldalunkról és minden 1000 Ft után 1 PremierPontot írunk jóvá a profilodban, amit következő rendelésednél 100 Ft értékben válthatsz vissza vagy akár gyűjtheted tovább.

Meddig érvényes a pont – avagy meddig tudom gyűjteni a pontjaimat

A vásárlásoknál járó pontokat jóváírásuktól számított 60 napig tudod halmozni, gyűjteni és levásárolni. 60 nap után a pontjaid automatikusan elvesznek, így azokat utólag már nem tudod vásárlásodnál felhasználni. Ezért is fontos, hogy figyelemmel kövesd pontjaid állását profilodban.

Hogy tudod beváltani a pontokat?

Bejelentkezést követően a A Kosár oldalon tudod beváltani a már meglévő pontjaidat.

A pontokat akár be is tudod osztani, tehát Te tudod megszabni, hogy egy vásárlás során mennyi pontot szeretnél beváltani. Ehhez nem kell mást tenned, mint a kívánt mennyiségű pontot megadni a mezőben majd kattints a „Felhasználom a pontokat” gombra egyszer. A rendszer ezt követően azonnal levonja a kosaradban található ételek összértékéből a pontjaid értékét. A levonást mértékét azonnal látni fogod a kosaradban található terméklista mellett található összesítőben.

Rendelj Te is népszerű ételeink közül és gyűjtsd a pontokat:

2 690 Ft

Pizzaszósz, mozzarella, prágai sonka, csemege kukorica

3 590 Ft

csirke gyros, friss saláta, tzatziki, steakburgonya, házi sajtos kruton 1,7

2 990 Ft

Csípős pizzaszósz, mozzarella sajt, darált hús, kukorica, vörösbab, bacon kocka, jalapeno

2 790 Ft

Pizzaszósz, mozzarella sajt, házi füstölt kolbász, hagyma, paradicsom, paprika

2 890 Ft

Fűszers tejfölös alap, gyros hús, paradicsom, uborka, lilahagyma, mozzarella sajt