Webáruház adatai:

www.premierszarvas.hu webáruház üzemeltetője a Szarvas Bistro Vendéglátó Kft.

Székhely: 5540 Szarvas, Kossuth tér 3 2.

Cégjegyzékszám: 04 09 013337

Adószám: 25171400-2-04

Ügyfélszolgálat: +36 30 675 8415

e-mail: info@premierszarvas.hu

Az elektronikus szerződéskötés lépései

2.1. Regisztráció a www.premierszarvas.hu webáruházban. A Megrendelő köteles a regisztráció során a kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni.

2.2. A megrendelni kívánt termék(ek) kiválasztása. Az elektronikus szerződés tárgyát a kiválasztott termék(ek) képzi(k). Vételárak a termékek mellett kerülnek feltüntetésre, melyek tartalmazzák az általános forgalmi adót. A termékekről feltüntetett képek helyenként illusztrációk.

2.3. Belépés a pénztárhoz, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, rendelés elküldése.

2.4. Szarvas Bistro Vendéglátó Kft.a megrendelés megérkezését elektronikus úton legkésőbb 30 percen belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az a BSzarvas Bistro Vendéglátó Kft., és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 30 percen belül nem érkezik, Megrendelő a  +36 30 675 8415 ügyfélszolgálati telefonszámon érdeklődhet megrendelésének állapotáról.

2.5. A megrendelt termék(ek)et futár által történő kiszállítással adjuk át. A kiszállításra megjelölt helyszínen készpénzzel valamint bankkártyával történik. A kiszállítás átlagosan a megrendelés visszaigazolását követő 60 percen belül történik.

2.6. Étel házhozszállítás esetén a feladott megrendelés nem mondható le. Kivételt képez ez alól, amennyiben Megrendelő a lemondást a rendelés feladásától számított 5 percen belül a +36 30 675 8415 ügyfélszolgálati telefonszámon jelzi.

2.7. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:

               * a “Kosár” tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető

               * a személyes adatok bármikor változtathatóak.

2.8. A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a  Szarvas Bistro Vendéglátó Kft. nem iktatja, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

Problémák, reklamáció, panaszkezelés

A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tud jelezni:

telefonon: +36 30 675 8415

email: info@premierszarvas.hu

Felügyeleti szervek:

Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság – 1088 Budapest, József krt. 6.