Kövess minket:

Ízelítő koktél választékunkból!

Könnyed, gyümölcsös, frissítő, szénsavas vagy inkább krémesebb, édesebb vagy kesernyésebb, hosszabb, rövidebb, erősebb vagy gyengébb koktélt kortyolgatnál?

Érdekesség

Legújabb kutatások szerint – ezt persze nem kötelező elhinni- van összefüggés csillagjegyünk és az italok terén kialakult ízlésünk között.

Ezek szerint a bakok például az egzotikus koktélokat kedvelik, a vízöntőknek inkább az alacsony alkoholtartalmú koktélok fogyasztása ajánlott, ugyanígy a halak sem bírják túlságosan a töményet, a kosok pedig imádják a díszes, látványos italokat, így számukra valamilyen gyümölcsös koktél az ideális. A bika az édes, likőrös italokat kedveli, így van ezzel az ikrek is, míg a rákokról azt mondják, hogy egyáltalán nem bírják az alkoholt, ezért inkább ne is igyanak. Az oroszlán természeténél fogva az ivásban is nehezen ismer határokat, egyik kedvence a konyak, illetve a különféle brandy alapú italok. A szüzek kedvelik a kávé alapú koktélokat, a mérlegek simán megisznak erőteljesebb, többfajta alkoholból kevert koktélokat is, míg a skorpiók a rum alapú koktélokat kedvelik.

Nos, ezt valós érvekkel alátámasztani igazán nehéz volna, mindenesetre a kezdő koktélfogyasztóknak talán adhat egy kezdeti lökést, hogy kipróbálják, valóban az jellemző-e rájuk, amit az asztrológusok állítanak.

Premier koktél lap

Premier koktél lap

Te melyik stílusos koktélunkat kóstolnád meg ?