Kövess minket:

Igazi hamburger a Premiernél!

HALLOTTÁL MÁR A CHAROLAIS MARHAHÚSRÓL?
Most a Premierben megkóstolhatod.

Az utóbbi időszakban egyre fajsúlyosabbá vált értékrendünkben az egészséges táplálkozás szerepe, így megfogalmazódott bennünk annak igénye, hogy az organikus körülmények között felnevelt marhák húsát használjuk fel étlapunkon.

Hamburgereink Charolais-i marhahúsból készülnek, ami alapja a Hamburgernek az a hús minősége, hiszen egy az egyedi íz világot csak egy kis sóval és borssal egészítjük ki, de fő szempont az alapja, hiszen bármilyen húsból készülhet hamburger, de marhából az igazi, hiszen, így megunhatatlan lesz mindenki számára.

A marhahúsfogyasztásnak igen nagy a jelentősége az emberi táplálkozás szempontjából. Ha valamit a gazdasági haszonállatok közül lehet bio körülmények között egészségesen tartani az a marha. Húsának biológia értéke a legmagasabb, nem véletlen, hogy akik komoly szinten foglakoznak, a testükkel nagy mennyiségben fogyasztják, hiszen talán a legalkalmasabb izomépítésre.

 

Ami azt jelenti, lelkiismeret-furdalás nélkül benézhetsz a Premierbe egy hamburgerre, akár edzés után is, hiszen, így nem marad el a fehérjepótlás.